6. kolo PHL - liga pokračuje....

01.09.2009 08:31

Sobota – 29. srpen 2009 – 13:00 hod. - Rynárec. Tímto údajem se řídili hasiči, kteří si přijeli zacvičit na soutěž do Rynárce. A kolik se nás sjelo? Úctyhodných 31 družstev – 21 týmů mužů a 10 družstev žen. I když se zpočátku zdálo, že to bude opět jedna z propršených soutěží, počasí se nakonec umoudřilo a ukázalo nám jednu ze svých hezčích (slunečnějších) tváří.

 

Pánové z Červené Řečice A nám dopřáli ten luxus a předvedli, jak má vypadat perfektně odvedený útok. S časem 18,99 vytvořili rekord ligy a jiné, než první místo, jim nemohlo patřit. Pokud se nemýlím, teprve dvěma družstvům se podařilo zaběhnout útok pod „magickou devatenáctku“. Loni mužům z Přáslavic a letos již zmiňovanému družstvu mužů z Červené Řečice A. Hoši z Rynárce si doma zřejmě nechtěli trhnout ostudu a poháněni domácími diváky ukázali, co v nich je a s výsledným časem 20,59 vystoupali na druhou příčku. Muži z Kletečné B se pochlapili a s časem 20,78 uzavřeli vítězný trojlístek.

 

A teď kategorie ženy .... Nejprve to vypadalo, že děvčata z Těchorazu ani nepoběží (měly nějaký problém s mašinou), ale štěstí zřejmě stálo při nich a čas 26,94 byl tím vítězným v této kategorii. Ovšem hasičkám z Rynárce A domácí půda štěstí nepřinesla, a tak je aspoň zastoupily jejich mladší kolegyně z Rynárce B a za čas 29,95 si převzaly pohár za druhé místo. I přesto, že se družstvu žen z  Bácovic útok nepovedl, jak si představovaly, tak si za čas 30,45 odvážely domů pohár za třetí místo.

 

Jelikož začíná nový školní rok, tak mi dovolte, abych tuto soutěž oznámkovala jako ve škole.

 

Chování: velmi dobré

Organizace: výborná

Atmosféra: výborná

Výsledné časy: výborné

Počasí: chvalitebné

 

Shrnutí: Soutěž v Rynárci prospěla s vyznamenáním.

 

Jistě se už všichni těšíme na další kolo PHL, které se uskuteční v Jiřicích.

 

Zpět

Vyhledávání

© Mareš Martin 2009 Všechna práva vyhrazena.