Soutěž v Přáslavicích - aneb díl pátý (Hasička)

21.08.2009 09:04

Soutěž v Přáslavicích – aneb díl pátý

 

Za velmi pěkného, slunečného, pro někoho až moc horkého počasí, se do Přáslavic vypravilo 23 soutěžních družstev. 17 týmů můžu ku 6 týmům žen. Je dost dobře možné, že ne všem soutěžícím trať v Přáslavicích, byť je to rovinka, vyhovovala, protože část se běží na asfaltu a část po trávě.

 

Zdá se, že se muži z Přáslavic neřídili heslem, že na domácí trati se nevyhrává a s časem 20,94 si mohli vychutnat pocit vítězství. Letos, vlastně poprvé, co se týče PHL. Ten samý pocit si mohla užít i děvčata z Rynárce s časem 27,48. Chlapci z Červené Řečice A za „Přáslaváky“ zaostali jen o 0,03 vteřiny a s výsledným časem 20,97 obsadili druhé místo. Na druhé místo v ženské kategorii stačilo ženám z Velké Chyšky 30,43. Bronzový post zastali muži ze Salačovy Lhoty s časem 21,67 a ženy z Jiřic, kterým se povedlo uběhnout trať za 31,64.

 

K této soutěži se snad již více napsat nedá, ale přece jen bych ještě měla jeden takový malý dodatek. A ptáte se k čemu? K CHOVÁNÍ!!!  Opět .... Ať si to každý přebere podle svého, ale myslím, že všichni vědí, o čem a o kom je řeč.

Pevně věřím v to, že v příštím článku o soutěži, která se bude konat v Rynárci, budu moci pochválit vzorné chování soutěžících a zhodnotit soutěž jako bezproblémovou. Myslíte, že se nám to podaří? Snažme se o to!

Zpět

Vyhledávání

© Mareš Martin 2009 Všechna práva vyhrazena.