!!!ZMĚNA PRAVIDEL!!!

12.08.2009 12:46

Na včerejším zasedání VR PHL došlo opět ke změně pravidel. Změna se týká podmínek pro podávání protestů. Tyto změny jsou již platné a závazné pro soutěž v Přáslavicích ( viz níže).

Podávání protestů

Protest může podat pouze vedoucí družstva do 10-ti minut od ukončení pokusu a to pouze písemně s kaucí 1000,- Kč hlavnímu rozhodčímu soutěže. Hlavní rozhodčí je povinen řádně podaný protest řešit až po složení kauce. Protest může podat pouze vedoucí družstva, které se cítí být poškozeno rozhodnutím rozhodčího. Kauce je v případě oprávněnosti protestu vratná, v opačném případě propadá ve prospěch PHL. Protest bude podáván na předepsaném tiskopise.

 

Dále byl projednáván návrh družstva mužů ze Salačovy Lhoty na odebrání dosud získaných bodů v I., III. a IV kole PHL. Rada se jednohlasně shodla, že všechny dosud nasbírané body družstvu zůstanou. I když se sporné rozhazování prvního ''béčka'' neslučuje s pravidly PHL, nelze body odebrat či jinak dané družstvo sankciovat, protože rozhodčí v daných kolech PHL vyhodnotili PÚ jako platný.

Zpět

Vyhledávání

© Mareš Martin 2009 Všechna práva vyhrazena.